Over VCCS - Vincent Container Cleaning Services

water
Vincent Container Cleaning Services: al 17 jaar een begrip in containerreiniging. Ontdek hier de mogelijkheden van VCCS!


Vincent Container Cleaning Services is het oudste container reinigingsbedrijf van Nederland. Sinds 1998 hebben wij het reinigen van GFT-, Restafval- en DUO-containers tot een kunst verheven. Onze visie is helder en simpel: een containerreinigingsservice moet betrouwbaar en effectief zijn. De containers van particulieren en bedrijven worden dus op tijd gereinigd, zijn altijd schoon en stinken niet.

Wij opereren vanuit het centraal gelegen Veenendaal en bedienen tienduizenden particulieren en bedrijven door heel Nederland. De kwaliteit van onze dienstverlening staat dus voorop, maar hierbij verliezen wij het milieu niet uit het oog. Wij hebben zelf een biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel ontwikkeld, dat zorgt voor hygiënische reiniging, zonder schade aan het milieu te berokkenen. Het toegevoegde parfum voorkomt tevens dat uw container nare geuren verspreid.

Bespaar uzelf dus tijd, energie en ergernissen door te kiezen voor de containerreinigingsservice van Vincent Container Cleaning Services.

Over VCCS