637e2902-b33b-4b97-8e07-fcd353a4cf7f

Wij zijn VCCS

Tienduizenden particulieren en bedrijven door heel Nederland laten hun containers periodiek reinigen door Vincent Container Cleaning Services. En dat is niet voor niets!

 

Wij staan altijd voor u klaar

Bij ons staat de klant daadwerkelijk centraal. Wanneer u vragen, klachten of opmerkingen heeft, zullen deze altijd zo spoedig mogelijk en op vriendelijke wijze behandeld worden. Deze vraagstukken en problemen beschouwen en gebruiken wij als feedback op onze dienst, zodat wij u nog beter kunnen voorzien van hetgeen ú nodig heeft.

Lees hier de bevindingen van onze klanten. Wilt u ook een referentie achterlaten? Neem dan contact met ons op.

Vriendelijke en ervaren medewerkers

VCCS reinigt al vele jaren containers door heel Nederland. Dagelijks vertrekken onze chauffeurs vanuit diverse vestigingen om per dag zo’n 15.000 containers te reinigen. Wij doen dit op een duurzame en milieuvriendelijke wijze voor zowel particulieren, bedrijven en gemeentes.

Milieuvriendelijke werkwijze

Wij reinigen de containers met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water. De container wordt gereinigd en het vuile water vangen we op in een speciale tank. Dit wordt aan het einde van de dag afgevoerd op onze locatie.

Wij denken graag mee met uw wensen

In slechts enkele stappen regel je jouw reiniging eenvoudig online. Kies welke containers je gereinigd wilt hebben en stel zo jouw persoonlijk abonnement samen.

Heeft u vragen of wilt u meer info? Neem dan contact op via: 0318 - 51 00 20

Wij staan altijd voor u klaar

Nare geuren en hardnekkige afvalresten in uw vuilcontainer?

Bespaar uzelf de tijd, energie en ergernissen die gepaard gaan met het reinigen van uw containers: schakel VCCS in! Sinds 1998 reinigen wij restafval-, GFT- en DUO-containers op grondige en milieuvriendelijke wijze voor particulieren, bedrijven en organisaties.

Vincent Container Cleaning Services reinigt uw container met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water, dat door onze wagens direct weer afgevoerd wordt. Zo is onze oplossing niet belastend voor het milieu en heeft u een schone en fris ruikende container!

De voordelen

Dit zijn de voordelen van VCCS

externalId=vccs2021-over-vccs-1.1.5.1.1&filter[active]=1&filter[tags]=tips-gft-container

Meld je aan via de aanmeldbutton

Wij werken met abonnementen waarvoor u zich moet registreren. 

Kies een abonnement en dag(en)

Selecteer welke containers u gereinigd wilt hebben.

Wij reinigen jouw kliko(’s) met zorg

Op de door ons aangegeven dagen wordt uw container gereinigd.

30

wagens zijn dagelijks onderweg om containers te reinigen in heel Nederland

3.500

containers worden dagelijks gereinigd door onze medewerkers

100

plaatsen worden per dag bezocht voor reiniging

4

vestigingen in heel Nederland

28203d60-0097-40c9-8242-f3a19c81e5e7

Zakelijke reiniging

Tienduizenden particulieren en bedrijven door heel Nederland laten hun containers periodiek reinigen door Vincent Container Cleaning Services. En dat is niet voor niets!